2013. december 1., vasárnap

Karácsonyi filmek

Sziasztok!Mivel advent 1. vasárnapja van,gondoltam írok egy karácsonyi témájú bejegyzést.Közeledik a karácsony,a téli szünet,a mézeskalács...ideális alkalom karácsonyi filmek nézésére a családdal/barátokkal/háziállatokkal/bárkivel.Ajánlok néhány klassz filmet,amelyek szerintem jók.:)
Jéghercegnő:
Nem épp karácsony,talán nem is tél,de jég és korizás.Casey a Havardra szeretne járni,ehhez fizikai tanulmányt készít a korcsolyázó lányok mozgásáról.Ő is korizni kezd,de vajon hogy dönt?A Havard ésa fizikus jövő,vagy világhírű korcsolyázóbajnok?

Ki a Télapó?
A Télapó egy (a karácsonyt ki nem állható) újságíró kocsijára zuhan,és elveszti az emlékezetét.Nem tudja,hogy ki ő,ezért veszélybe kerül a karácsony.Csak egy kisfiú tudja az igazságot...

Madagaszkakácsony
Imádnivaló animációs rajzfilm a Madagaszkár hőseivel.Itt is szerepet játszik egy emlékezetkieséses Mikulás.

Shrekből az angyal
Shrek meg szeretné teremteni a tökéletes karácsonyt a családja számára.Több kevesebb sikerrel.Megunhatatlan,és ogre-fanoknak kötelező!

A grincs aki ellopta a karácsonyt
A grincs magányosan él egy hegyen,és utálja a karácsonyt.Egy kislány segít ráébreszteni őt és a falu népét,hogy a karácsonyban nem az ajándékok,hanem a szeretet a legfontosabb.

Nos ennyit ajánlanék.Nálam mindegyik nagy kedvenc.:)
Flower

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése