2014. június 1., vasárnap

A mogyoró-meló

Sziasztok! A napokban voltszerencsém megnézni A mogyoró-meló (The Nut Job) c. animációs filmet (mi mást, rendszeres olvasóim tudhatják, hogy imádom a rajz- és animáció filmeket).

Magyar előzetes:



Nagyon aranyos kis mese, hasonló a Túl a sövényen-hez, kajaszerzés, rosszfiú, stb. Humoros, a pörgős részeknél ügyelni kell, hogy ne veszítsd el a fonalat. 
Sztori röviden: Grimbuszt nem csípi a többi állat, priusza van. Végleg kitiltják a parkból, mogyoróra bukkan. Andie a csinos mókus ráveszi hogy felezzenek a szajréból. A mogyibolt a rosszfiúk főhadiszállása, a film végén Grimbusz lesz a hős, a gonosz vezér meg veszt.

Grimbusz:

Csak azt mondja meg valaki, hogy ez a mókus miért lila??? Am kedvenc karakter, abszolút, én bírom az ilyen mindenkinek-megvan-róla-a-véleménye-közben-úgyis-kiderül-hogy-tökjó-fej-és-a-szíve-nagyon-a-helyén-van karaktereket :) 
Andie:
Kissé átlátszó, hogy Andie a film elejétől kezdve Grimbusz felé húz, semmi oka bízni benne... Asszem nem lövök le nagy poént, ha elárulom hogy a végén összejönnek:
Grayson:

A hős...na ez az akit nem bírok. Amúgy vannak vicces pillanatai.
Haver:



Grimbusz jobb keze, aki kell, hogy néha visszarángassa a valóságba. És kék. Nembaj, a lila meg a narancssárga mellett simán elfér.
Bizsu:
A hülye kutya, aki csak azért kell, hogy ebben a filmben is legyen egy mamlasz, akin lehet röhögni.
Csutak:
Az igazi rosszfiú.

Kiknek ajánlom? Akik szeretik az animációs filmeket, akiknek tetszett a Túl a sövényen, akik szeretik az állatokat, és a nevetést.
Itt nézheted meg online a filmet. Csak katt a Continue to video gombra x-re kattintani, és nézheted.




  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése