2014. június 14., szombat

Barbie

Sziasztok! Megnéztem egy Barbie filmet, a Hercegnő és a popsztárt. Nem ért meglepetés. Minden rózsaszín, varázslatos, és előre kiszámítható.
Barbienak haladnia kell a korral, itt már popsztárok meg menedzserek vannak. Ez a film igazából tök olyan, mint a régi Barbie a hercegnő és a koldus film: 
Van a szőke királylány csaj, meg a lila (de igazából barna) hajú popsztár. Vannak kutyáik is (jéé, a hercegnő+koldusban cicáik voltak...). Mint említettem, Barbie halad a korral, a szőke csajnak (na jó, utánanézek a nevének,  ne kelljen itt szőke csajozni... áá a szőke Tori, a másik meg Kiera) van egy varázs fésűje,  aminek csak annyit mond, hogy 7es számú hercegnői frizura, meg 16os számú estélyi, és kész is! Keirának meg varázsmikrofonja van!!! Ééés Tori átalakul Keirává, és fordítva!!! Milyen meglepő... Közben a gonosz menedzser el akarja lopni a királyság növényeinek táplálóját, a varázs gyémántokat termő izé bokrot. El is lopja, ezért kiszárad. Deee, Torinál és Kieránál van egy-egy gyémánt a bokorról, nyaklánc formájában, és a végén persze ez menti meg a királyságot. Hol is láttam hasonlót... persze 1 másik B filmben, a Gyémántkastélyban.
Egyébként a Barbie filmekben mindig a szőke csajé a rózsaszín, a barnáé meg a kék-lila.
Anneliese és Erika (Hercegnő & koldus)

Liana és Alexa (Diamond castle)
Aztáán, van, amikor Barbie hármasban vagy szólóban nyomul. Vannak sellős Barbiek, tündér Barbiek és hercegnő Barbiek. A legjobb, amikor ezeket ötvözik. :D
Barbie filmek amiket szeretek: Három muskétás, 12 táncoló hercegnő, Hercegnő és a koldus, Barbie hattyúk tava, Hercegnőképző és a kedvencem a Sziget hercegnője. Azért ez a kedvencem mert itt a sztori tök jó, a csaj pedig kékben van. :)

Itt megnézhetsz pár Barbie filmet, nemtudom az összes itt van-e.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése